Visninger:
Informasjonssikkerhet er en prosess

Innføring i Microsoft Teams

Kursbeskrivelse

30 min • Nybegynner / Middels • Lansert: 06.04.2020

Dette kurset fokuserer på overgangen fra Skype for Business til Microsoft Teams. Du vil få en introduksjon til de ulike mulighetene som ligger i Microsoft Teams og hvordan du enkelt kan kommunisere og samhandle ved bruk av lynmeldinger/chat, innlegg i kanal og nettmøter. Kurset passer for deg som ikke har brukt Teams tidligere eller som ikke har mye erfaring fra bruk av Teams.

Læringsmål

Dette kurset gir deg en introduksjon til Teams og du lærer: 

  • Hva Microsoft Teams er, og hva det kan brukes til
  • Hvordan Teams er bygd opp og hva forskjellen er mellom chat, Team og kanaler
  • Å bruke teams for å kommunisere og samhandle gjennom chat, ad-hoc møter og innlegg i kanal
  • Hvordan du kaller inn til og deltar i nettmøter

Kursleder

avatar

 

Lora Temelkova er digitaliseringsrådgiver i Skykontoret. Hun bistår ledelsen i foreninger i å planlegge digitaliseringen, implementere nye arbeidsmetoder i organisasjonen og styre tiltakene. Lora er også erfaren kursleder og har gjennomført Skykontorets Train the Trainer-opplæring. Hun jobber tett med ledelse og brukere, og kjenner til utfordringene foreninger har innen digitalisering. 

 

avatar

 

Mehwash Bhatti er en av Skykontorets dyktige brukerstøtte-medarbeidere. Hun koordinerer brukerstøtteteamet og de fysiske lynkursene på Skykontoret. Mehwash kjenner godt til hva brukerne oftest har utfordringer med, og har laget veiledningene i dette kurset basert på erfaringen fra hva de som møter Teams for første gang oftest lurer på. Mehwash er også Skykontorets spesialist på Innføring i Teams da hun har ledet dette kurset siden det først ble introdusert.