Slik åpner du en delt postboks på iPhone

1. Trykk på Innstillinger > Passord og kontoer > Legg til konto

2. Du vil få opp en liste, velg det nederste valget "Annen"

3. Trykk deretter på "Legg til e-postkonto"

4. Du vil få opp dette vinduet:

Fyll inn:

• Navn: Navnet vil bli vist til mottakere på e-post..
    • E-post: E-postadressen for den delte postboksen - f.eks "post@bedrift.no"
    • Passord: Ditt personlige passord (som du bruker på din personlige e-post)
    • Beskrivelse: Valgfritt.

5. Trykk neste

6. Du vil komme til dette bildet. Pass på at IMAP er valgt på toppen.

7. Bla ned. I Innkomende e-posttjener, fyll ut følgende:

• Vertsnavn: outlook.office365.com
  • Brukernavn: Din personlige e-postadresse, etterfulgt av en skråstrek og den delte postboksen. For example, haakon@domene.no/«delt postboks»
  • Passord: Ditt personlige passord

8. Bla ned. I Utgående e-posttjener, fyll ut følgende:

• Vertsnavn: smtp.office365.com
    • Brukernavn: Din fulle epostadresse.
    • Passord: Ditt personlige passord.

9. Trykk Neste og vent til serveren verifiserer innstillingene.

10. Velg hva som skal synkroniseres og trykk Lagre/Arkiver.

Du vil nå kunne se den delte postboksen i Mail-appen under postbokser.

NB!

For å se postboksen i Outlook-appen følg disse ekstra stegene.

1. Åpne outlook på mobil

2. Trykk på bildet ditt eller bokstaven øverst til venstre

3. Trykk på konvolutten med et "+"-tegn foran seg.

4. Velg "Legg til delt postboks"

5. Skriv inn adressen til den delte postboksen og trykk "legg til delt postboks"