1. Åpne Outlook for Android-appen. Ikonet ser slik ut:

Outlook for Android

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du laste ned Outlook for Android fra Google Play Store.

2. Trykk på Komme i gang hvis det er første gang du gjør dette.

Hvis ikke åpner du Meny og trykker på Innstillinger > Legg til konto > Legg til e-postkonto.

Trykk på og åpne menyen.

Gå til Innstillinger

Velg Legg til konto

3. Skriv inn den fullstendige e-postadressen, og trykk deretter på Fortsett.

Skriv inn e-postadressen din.

4. Skriv inn passordet for e-postkontoen, og trykk på Logg på eller Neste.

Obs!: Skjermbildet kan se annerledes ut, avhengig av e-postleverandøren.

Skriv inn passordet for e-postkontoen.

5. Hvis totrinnsbekreftelse er aktivert, må du bekrefte identiteten din ved hjelp av metoden du konfigurerte (sekssifret kode, telefonsamtale eller Microsoft Authenticator-appen).

Obs!: Hvis du blir bedt om å konfigurere totrinnskontroll for Office 365, kan det være påkrevd av IT-administratoren din.

Sjekk SMS-meldingene dine, og skriv inn den sekssifrede koden.

6. Hvis IT-ansvarlig har konfigurert flere policyer, trykk på Aktiver og Aktiver på nytt. Outlook kan be om tillatelse til å få tilgang til kalenderen, kontaktene dine og så videre. Trykk på Ja eller Tillat.

Trykk på Aktiver for å godta policyen for administratorenheten.