Slik deltar du i et planlagt nettmøte med Microsoft Teams.

1. Åpne kalenderen din i Outlook, og finn møtet i kalenderen.

2. I møteinnkallelsen vil du finne en link, klikk på "Bli med i Microsoft Teams-møtet"

3. Dette vil åpne teams-appen.
Kontroller at mikrofon og kamera er på, og trykk på "Bli med" når du er klar.

5. Når møtet ditt har startet, kan du holde musepeker over bildet for å få opp disse kontroll-knappene:

6. Trykk på de tre prikkene for å få opp flere alternativer. Her kan du blant annet vise fullskjerm eller ta opptak av møtet.