Mangler du knappen for å kalle inn til Teams møte i Outlook?

Dette er et problem som kan oppstå om Teams og Outlook ikke er blitt konfigurert riktig, men det er heldigvis en enkel løsning.

Start med å avslutte begge programmene.
Outlook kan bare lukkes som vanlig, men Teams krever et ekstra trinn for å lukkes helt:

Høyreklikk på Teams ikonet på oppgavelinjen og velg "Avslutt"

Om du ikke har Teams på oppgavelinjen finner det den oftest under overflytsmenyen ved å trykke på den lille pilen nederst til venstre.

Deretter høyreklikker du på Teams ikonet og velger avslutt.

Nå som begge programmene er avsluttet riktig kan du starte med å åpne Teams på nytt.
Når Teams har startet helt opp så kan du starte Outlook på nytt igjen, nå burde knappen dukke opp av seg selv.