Slik skrur du på/av varsler for Teams.

1. Klikk på intialene dine/bildet ditt til øverst til høyre i Teams-appen.

2. Klikk deretter på "Innstillinger"

3. Klikk på "Varsler"

E-post = Dette betyr at du mottar en e post.
Banner = Dette betyr at du mottar varsler som et skrivebords varsel (vises til høyre på skjermen)
Feed = Dette betyr at alle varsler sendes til Aktivitetsfeeden , som du kan finne i
øvre venstre hjørne i Teams.

4. For å styre varslinger for hver enkelt kanal kan du høyreklikke på kanalen, og deretter velge "Kanal-innstillinger"

Du må skru på varsler per kanal (den vil automatisk være "av" før du aktivt skrur på varsler)