Visninger:

Slik kaller du inn til nettmøte med Microsoft Teams.

1. Åpne Microsoft Teams.

2. Klikk på "Kalender"-ikonet i menyen til venstre

3. Du vil nå se kalenderen din (den er synkronisert med Outlook-kalenderen din).

Øverst til høyre vil du se to knapper. Trykk på "Nytt møte" for å planlegge et nytt møte.

4.. Du får opp vinduet for å lage møteinnkallelse.

Til høyre kan du velge å knytte møte opp til en kanal, eller invitere medlemmer individuelt.

Dersom du velger kanal, vil alle som er medlem i kanalen få innkallelsen.

5.
Trykk på planlegg.

6. Møtet vil legge seg i kalenderen din, og til alle som godtar møteinnkallelsen.Du åpner møtet ved å dobbeltklikke på oppføringen i kalenderen og klikke på linken "Bli med i Microsoft Teams-møte"