Følg stegene under for å tilbakestille passordet ditt i Office 365

1. Gå til https://passwordreset.microsoftonline.com/  i nettleseren. Du får da opp siden som vist under.

2. Skriv inn e-postadressen du har fått av bedriften. Den er på formatet brukernavn@domene.no
3. Skriv inn tegnene i bildet eller ordene i lyden.
4. Trykk deretter på Next.
5. Velg den første kontaktmetoden som bør brukes til verifisering.
6. Du skal få verifiserings kode på telefon eller alternativ e-postadresse.
7. Bruk koden for å verifisere kontoen din.
8. Velg nytt passord.