Innboks med fokus hjelper deg å fokusere på e-postmeldinger som er viktigst for deg. Den skiller innboksen i to kategorier – Fokusert og Annet. Dine viktigste e-postmeldinger er i kategorien Fokusert, mens resten blir lett tilgjengelig – men ute av veien – på fanen Annet. Du blir informert om e-post som flyter over til Annet, og du kan veksle mellom faner når som helst for å ta en rask titt...

Slå på Innboks med fokus

1. Velg Vis-fanen i Outlook 2016.

2. Velg Vis Innboks med fokus.

Vis Innboks med fokus-knappen på visningsfanen

Kategoriene Fokusert og Annet vises øverst i e-postboksen. Du blir informert om e-post som flyter mot Annet , og du kan veksle mellom faner når som helst for å ta en rask titt.

Faner for Fokusert og Andre er øverst i innboksen når Vis Innboks med fokus er valgt

1. Velg Innboks med fokus på fanen Organiser.

Fanene Fokusert og Andre vil ikke lenger vises øverst i e-postboksen.

Innboks med fokus-knappen på Ordne-fanen på båndet

Obs!: Hvis du ikke ser denne knappen, kan det hende at din Outlook-versjon ikke inkluderer denne funksjonen. Vi slipper ofte nye funksjoner til medlemmene av Insiders- programmet først. Etter det slipper vi dem via oppdateringer til Office-programmene. Du kan alltids se etter oppdateringer ved å velge Hjelp > Se etter oppdateringer.

Slå på Innboks med fokus

1. Åpne Outlook på nettet.

Primærvisning for Outlook på nettet
  2. Velg Ikon for innstillinger > Visningsinnstillinger > Innboks med fokus.

3. Under Når e-post mottas velger du Sorter meldinger i Fokusert og Annet. Kategoriene Fokusert og Andre vises øverst i e-postboksen. Du blir informert om e-post som flyter mot Annet, og du kan veksle mellom faner når som helst for å ta en rask titt.

På siden Innstillinger for visningen kan du aktivere eller deaktivere Innboks med fokus

4. Klikk OK.

1. Klikk på menyknappen øverst på skjermen.

2. Velg Innstillingsknappen i Outlook Mobile .

3. Bruk glidebryteren Innboks med fokus for å deaktivere Innboks med fokus.

Startskjermbilde til Outlook Mobile, med menyknappen uthevet

Instruksjonene er litt forskjellige avhengig av om du bruker betaversjonen av Outlook.com. Velg hvilken versjon du bruker for å se instruksjonene som gjelder for deg.

Instruksjoner for betaversjonen av Outlook.com

1. Velg Ikon for innstillinger øverst på siden.

2. Flytt veksleknappen Innboks med fokus til av i Hurtiginnstillinger.

Et skjermbilde av veksleknappen Innboks med fokus

Et skjermbilde av innboksen med Innboks med fokus deaktivert

Instruksjoner for standard Outlook.com

1. Velg Ikon for innstillinger > Visningsinnstillinger > Innboks med fokus.

2. Under Når e-post mottas velger du Ikke sorter meldinger.

Velg Ikke sorter meldinger for å slå av Innboks med fokus
  3. Klikk OK.

Primærskjerm for Outlook.com eller Hotmail.com