1. Klikk kategorien Fil.

2. Trykk deretter kategorien Informasjon i menyen Automatiske svar (fraværende).

3. I dialogboksen Automatiske svar merker du av boksen Send automatiske svar.

Hvis du vil angi et klokkeslett- og datointervall, merker du av i boksen Bare send i dette tidsintervallet. Angi deretter Starttidspunkt og Sluttidspunkt.

I kategorien Innenfor organisasjonen skriver du inn meldingen du vil sende innen organisasjonen, og i kategorien Utenfor organisasjonen skriver du inn meldingen du vil sende utenfor organisasjonen.

Trykk OK, for å lagre endringeneFraværsassisten er nå aktivert.