Komplett løsning med opplæring, lynkurs og lederprogram

Mange virksomheter kan spare mye arbeidskraft ved å gå over til både elektronisk og digital signatur. Dette gjelder både internt og eksternt: Bruker din organisasjon mye tid på å innhente styreprotokoller, regnskap og årsrapporter fra lokallag eller lokalavdelinger? I mange tilfeller er en åpenbar løsning å innføre digital signatur.

Digital signatur er sikrere enn håndskrift, og er juridisk godkjent. Det er mye raskere å sende dokumentet digitalt (det gjør løsningen automatisk) og mottaker signerer med BankID eller BankID på mobil.

Dette klarer alle som bruker nettbank å ta i bruk.

I artiklene til høyre har du alt du trenger for å ta i bruk dette både i egen organisasjon og i forhold til omgivelsene.

Dersom du får feilmelding "Utilgjengelig artikkel" når du trykker på artiklene til høyre, trenger din virksomhet en avtale med Skykontoret for å skru på tjenesten. Ta kontakt med Skykontoret på telefon eller ved å opprette en supportsak.